donderdag 13 oktober 2011

GEZOCHT: Shahin Gheiybe

De politie is op zoek naar de 28-jarige voortvluchtige Shahin Gheiybe.
 
De gevangene ontsnapte donderdag aan zijn begeleiders tijdens een bezoek aan het Amphia ziekenhuis in Breda. De man zat in de gevangenis van Breda een celstraf van 13 jaar uit omdat hij in juli 2009 twee mensen in Den Bosch heeft neergeschoten na een mislukte zakendeal.
 
Shahin Gheiybe is donderdagavond omstreeks 22.45 uur voor het laatst gezien bij een bushalte aan de Erasmusweg in Breda.
 
Ringbaardje
Gheiybe is 1,88 meter lang, heeft een getinte huidskleur, bruin/zwarte ogen en heeft kort donker krullend haar. Op het moment van de onttrekking had hij een kort ringbaardje en was hij gekleed in een zwarte trainingsbroek, een zwart T-shirt met onbekende opdruk, een zwart vest en nette zwarte schoenen.
 
De man zat vast in de penitentiaire inrichting Breda omdat hij in 2009 twee personen neerschoot tijdens een mislukte zakendeal. De slachtoffers zouden van hem voor 175.000 euro een partij computeronderdelen kopen. Toen de deal bijna rond was, schoot hij hen in de buik en ging er met het geld vandoor. Mocht u deze man gezien hebben of weten waar hij nu is, benader hem dan niet zelf, maar neem zo snel mogelijk contact op met de politie via 0800-6070.
 
Indien u anoniem wenst te blijven kunt u bellen met het nummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten