maandag 22 augustus 2011

Vrouw wil vijfjarig zoontje verkopen om drugs te kopen

In Florida is een vrouw gearresteerd omdat ze haar vijfjarige zoontje probeerde te verkopen aan een bevriend koppel. De vraagprijs was 2.000 dollar. Jessica Marie Beers (28) was evenwel bereid om de prijs voor haar kind tot 600 dollar te laten zakken. De vrouw had het geld nodig om haar verslaving aan pillen te bekostigen.
 
Beers had het koppel leren kennen in de schoot van een kerkgemeenschap in Seminole. Het echtpaar stopte haar zo nu en dan wat geld toe omdat de vrouw naar eigen zeggen moeite had om de eindjes aan elkaar te knopen. Het stel had echter al snel door dat Beers te kampen had met een verslaving.
 
Oppassen
Na verloop van tijd vroeg Beers aan het koppel of ze op haar zoontje wilden passen. Dat gebeurde steeds vaker en uiteindelijk stelde de moeder hen voor om haar zoontje te kopen. De prijs was 2.000 dollar. Het paar ging hier niet op in en Beers verlaagde de vraagprijs tot 600 dollar.
 
Illegale adoptie
Het geschokte koppel stapte met deze informatie naar de politie. Beers werd ondervraagd en vervolgens gearresteerd. Ze weigerde te zeggen waarom ze haar zoontje te koop had aangeboden. Jessica Marie Beers werd gearresteerd voor illegale adoptie en de verkoop van haar ouderlijke rechten. Haar kind werd ondergebracht bij een pleeggezin.
 
Bron: Het Laatste Nieuws d.d. 22-08-2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten