dinsdag 10 januari 2012

Invalide vrouwen aangereden en overvallen door Noord-Afrikaans tuig


Twee jongens op een scooter hebben zaterdagavond in Amsterdam met opzet een scootmobiel aangereden met daarin twee gehandicapte vrouwen. Vervolgens probeerden ze de gewonde inzittenden te beroven.
 
De jonge jongens "van Noord-Afrikaanse afkomst" achtervolgden hun slachtoffers al een tijdje. Op het Museumplein reed de scooter tegen een achterwiel van de scootmobiel, die daardoor over de kop vloog.
 
Claudia Winkel, die lijdt aan MS, kwam deels onder het wagentje terecht en raakte daarbij gewond aan haar knie. Het scootertuig probeerde vervolgens over haar hoofd heen te rijden, vertelt ze aan RTV Noord-Holland. "Ik voelde het wiel langs mijn hoofd suizen," zegt de geschrokken Claudia.
 
De andere inzittende, Arlette Vos, brak haar vingers. De laffe overvallers probeerden de tassen van de slachtoffers weg te grissen. Dat mislukte dankzij de hulp van een voorbijganger. Volgens de vrouwen heeft deze onbekende held hun leven gered.
 
De politie zoekt nog getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien of weet u meer over dit Noord-Afrikaanse scootertuig? Bel dan snel de politie via 0900-8844.
 
Bron: De Telegraaf d.d. 09-01-2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten