woensdag 5 oktober 2011

Daders scooterroof bij Utrechtse Jumbo gezocht

Een 18-jarige jongen gaat op dinsdagavond 9 augustus 2011 even pinnen bij een geldautomaat in winkelcentrum Overkapel in Utrecht. Als hij weg wil rijden, wordt hij ruw beetgepakt en beroofd. Niet van zijn geld, maar van zijn scooter. En dat op klaarlichte dag, terwijl veel voorbijgangers langslopen.

Het gebeurt op het fietspad bij de Euterpedreef in de wijk Overvecht. Er zijn ongetwijfeld mensen die dit gezien hebben. De groep jongens gaat opvallend goed georganiseerd te werk. Terwijl één van de daders de jongen staande houdt, trekken twee anderen hem van zijn scooter en gaat een vierde er mee vandoor.

Getuige?
Een vijfde jongen die toe staat te kijken, is onherkenbaar gemaakt. Het is onduidelijk of hij een getuige is of dat hij iets met de groep te maken heeft. De politie hoopt dat hij contact op wil nemen.

Wie kent de vier jongens die heel brutaal iemand van zijn scooter beroven? Misschien hebben ze dit soort berovingen vaker uitgevoerd. Twijfel niet en bel de tiplijn: 0800 - 6070. Als u liever niet wilt dat uw naam genoteerd wordt, bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Bron: RTV Utrecht d.d. 05-10-2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten