donderdag 13 oktober 2011

Greenpeace is helemaal de weg kwijt

Nederland is mogelijk aan een ramp ontsnapt nadat een groep ’kernafvalactivisten’ van Greenpeace op heterdaad werd betrapt bij het graven van een kuil onder de treinrails, waarover afgelopen dinsdag een kerntransport vanuit Borssele naar Frankrijk zou passeren. Greenpeace zegt dat het haar medewerkers zijn die de actie pleegden.
 
Het lijkt wel of Greenpeace niets beters te doen heeft dan mensenlevens op het spel te zetten. Eerst grote rotsblokken in zee dumpen en nu een spoorrails saboteren door er een kuil onder te graven.
 
Het is dan ook zeer terecht dat de PVV in de persoon van Richard de Mos hard uithaalt naar Greenpeace. Volgens De Mos heeft Greenpeace "willens en wetens" mensenlevens in gevaar gebracht bij een actie tegen een kerntransport van Borssele naar Frankrijk.
 
Het wordt tijd dat de politiek die hele milieu-organisatie eens gaat verbieden. In ieder geval dit soort acties wat gen enkele nut heeft en wat mensenlevens in gevaar brengt. Het redden van jonge zeehondjes is tot daar aan toe maar het wordt tijd om de activiteiten van Greenpeace eens goed tegen het licht te houden. Het merendeel van de mensen die daar werken hebben geen normale baan, hebben waarschijnlijk een uitkering, want blijkbaar hebben ze alle tijd om dit soort dingen te doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten