maandag 28 november 2011

Slachtoffer wordt gearresteerd, overvallers gaan vrijuit

Wederom kunnen we vandaag een verhaal in de krant lezen dat je je als het ware hier in Nederland eerst door iemand moet laten doodmaken voor je jezelf en je goed mag verdedigen. En weer is de politie zich niet bewust waarom de burgers steeds minder respect voor ze heeft. Lees het onderstaande bericht.
 
Een 19-jarige man uit Purmerend is afgelopen weekend aangehouden nadat hij twee mannen had neergestoken die zijn woning probeerden te overvallen. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.
 
De Purmerender maakt deel uit van een gezin dat in de nacht van vrijdag op zaterdag in hun woning door vier gewapende mannen werd bedreigd. De 19-jarige man werd hierbij geschopt en geslagen. Toen de overvallers merkten dat een van de gezinsleden de politie had gealarmeerd, sloegen ze op de vlucht.
 
Die man is een held, maar hij wordt toch aangehouden omdat hij huis en haard beschermd tegen goor crimineel tuig. Hij moet onmiddellijk op vrije voeten komen. Een zeer terechte opmerking van een lezer die zulke overvallers ook zou neersteken en het liefst doden als hij de kans zou hebben. Dat is hun verdiende loon als misdadigers!
 
PAK DE DADERS EN NIET DE SLACHTOFFERS !!!!
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten