woensdag 12 januari 2011

Asielzoekers roven voor duizenden euro's

Een 28-jarige man en een 22-jarige vrouw zijn dinsdag op verdenking van winkeldiefstal aangehouden in het Emmer winkelcentrum. De buit: 83 kledingstukken, 38 sieraden, 8 make-up producten en 4 scheermessen.
 
Een oplettende medewerker van een winkel in het centrum van Emmen belde de politie. Agenten hielden de man en vrouw, die beiden in het asielzoekerscentrum in Ter Apel verblijven, aan met zes tassen vol met gestolen goederen. De buit bedroeg enkele duizenden euro's.
De man had onder zijn spijkerbroek nog een gloednieuwe spijkerbroek aan en onder zijn eigen T-shirt nog twee gestolen shirts. Ook deze kleding is in beslag genomen. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor.
 
Wij van Geen Stijl Blog vinden dat dit soort tuig per direct het land moet worden uitgezet. Wij moeten hier geen verdere kosten meer aan maken. Ze laten duidelijk zien dat ze zich niet kunnen gedragen hier in Nederland en dan kunnen ze ook niet van ons verwachten dat wij ze met open armen binnenlaten.
Dus IND: per direct het land uit. Scheelt ons een hoop kosten. Dan zijn er wel andere asielzoekers die wel een eerlijke plek in Nederland verdienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten