zaterdag 19 november 2011

Pak Occupy-betogers hun uitkering af!

De VVD heeft een prima plan voorgesteld. Namelijk per direct de uitkeringen van al die Occupy-betogers die zelf geen reet uitvoeren, stopzetten. Indien ze geen werk hebben, proberen een baan te vinden. Niet de maatschappij op kosten en overlast jagen.
 
Wij van Geen Stijl Blog vinden dit volkomen terecht. Al die Occupy-betogers hebben een grote bek over graaien, maar ondertussen vreten ze zelf uit de gemeenschapskas, Walgelijke hypocratie want andere mensen laten werken, zodat jij niks hoeft te doen dat noemen wij GRAAIEN!!!
 
Al bij de eerste keer dat ik die vrijbuiters zag dacht ik dat ze daar zaten van mijn zuur verdiende geld. Wild kamperen is sowieso verboden hier. Dus bekeuren die gasten en als ze inderdaad niet solliciteren, hun uitkering afnemen. De enige goede en rechtvaardige keuze.
 
De VVD heeft ons inziens groot gelijk. De normale hardwerkende mensen hebben geen tijd om in een tentje te gaan te zitten en een uitkering in hun zak te steken. Wie is er dan eigenlijk aan het graaien vraag je je af.
 
Als je hun uitkering stopzet moet je dan eens zien hoe snel ze verdwijnen daar van het Beursplein en van andere locaties. Dan hoeft burgemeester Van der Laan van Amsterdam ook geen actie meer te ondernemen. Dan is het probleem zo opgelost en kost het de belastingbetaler ook geen geld meer.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten