donderdag 30 augustus 2012

PvdA-jeugd kaapt VVD-posters

De jongerenafdeling van de PvdA zaait verwarring met campagneposters in de huisstijl van de VVD. Aan de onderkant van het valse drukwerk, dat overal in het land zal worden opgehangen, staat het logo van de Jonge Socialisten.
 
De nepposters zijn bedrukt met kreten zoals ’geen gelul, leraren op de nul’ en bijna niet van echt te onderscheiden. In de kleine lettertjes op de poster staat een oproep om lid te worden van de Jonge Socialisten. Volgens JS-voorzitter Toon Geenen heeft zijn beweging duizenden posters laten drukken.
 
VVD-campagnemanager Patricia Cho reageert laconiek op de kopieeractie. "Blijkbaar hebben de Jonge Socialisten van de PvdA de VVD-huisstijl nodig om op te vallen", aldus Cho.
 
De JS wil volgens voorzitter Geenen duidelijk maken waar de VVD ’echt voor staat’. "Met deze posters leggen we het ware VVD-verkiezingsprogramma bloot", aldus Geenen.
 
Bron: De Telegraaf d.d. 30-08-2012
 
Opmerking Redactie: Misleiding en zielig. De jonge socialisten hebben zeker geen eigen sterke punten om met grote letters op posters te zetten. Op deze manier een andere partij naar beneden trekken is lekker makkelijk.
Dit zegt genoeg over hoe wanhopig de PvdA is geworden. Best zielig, je krijgt haast medelijden met ze. Dat ze zo laag in de peilingen staan ligt niet aan de VVD maar echt aan de PvdA zelf, jaren lang thee drinken en knuffelen met jonge ettertjes en crimineeltjes dan gaat de kiezer ook niet meer op je stemmen.
We mogen hopen dat we straks niet door deze jonge socialisten worden geregeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten