vrijdag 24 augustus 2012

Hilversums tuig alweer vrij

Twee Turkse broers van 14 en 18 die bekend hebben dinsdag in Hilversum een 14-jarig meisje in elkaar te hebben geslagen, waren gisteren alweer op vrije voeten.
 
"De daders zijn vanmiddag alweer gesignaleerd", aldus de moeder van het slachtoffer gisteravond. Het meisje heeft een zwelling achter haar oor, bloeduitstortingen op haar bovenbeen en striemen op haar hals, schouder en borsten overgehouden aan de mishandeling op een speelpleintje.

De daders werden woensdag opgepakt en gisteren verhoord. Ze hebben een gebiedsverbod gekregen en mogen zich voorlopig niet meer op het pleintje aan de Neuweg laten zien.

Pikante foto's

Het incident vond plaats nadat het meisje bij de jongste broer haar beklag deed omdat hij pikante foto’s van haar op Facebook en Twitter had gezet. "Mijn dochter was meer dan vrienden met die jongen van 14", vertelt de moeder van het slachtoffer. De familie wil anoniem blijven uit angst voor represailles van de broers. "Ze had hem foto’s van zichzelf in lingerie gestuurd. Heel dom natuurlijk, maar ze kon niet weten dat het zo zou escaleren."

Het tienermeisje vroeg de jongen de foto’s te verwijderen, waarbij ze hem een duw gaf. "Daarop kreeg ze een trap tegen haar hoofd van de 18-jarige broer. Ze viel tegen een boom en belandde op de grond. Daarna kreeg ze nog een paar klappen en een trap in haar zij."

Bron: De Telegraaf d.d. 24-08-2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten