maandag 20 december 2010

Vandaag alle snelheidscontroles geschrapt? Niet dus!!

Volgens het KLPD hebben ze voor vanmorgen (maandagmorgen 20 december 2010) alle snelheidscontroles geschrapt. Alle agenten zouden nodig zijn voor het bieden van noodhulp aan automobilisten en de doorstroming van het verkeer.

Naast snelheidscontroles zouden er ook geen alcohol- en milieucontroles plaatsvinden. Ook worden motoragenten in de auto gezet om de ochtendspits in goede banen te leiden. De ANWB verwacht een zware ochtendspits door gladheid.

"Normaal gesproken zijn we in de maandagochtendspits met zeventien eenheden actief, maar nu zullen dat er rond de veertig zijn die op strategische punten in ons land werken", aldus de zegsman.

Maar in het noorden van het land wordt momenteel nog wel gewoon geflitst. Daar waren rond 09.30 uur sowieso nog twee flitscontroles actief aldus Flitsservice.nl.

Blijkbaar hebben de flitsmuizen in de rest van het land eerder last van de kou en willen ze niet al te lang in een stilstaande auto zitten te controleren op notoire hardrijders. Alhoewel dat natuurlijk ook niet mogelijk is met al die sneeuw in het zuiden van het land. Want daarmee zullen ze toch maar weinig snelheidsduivels kunnen pakken aangezien iedereen toch langzaam kan rijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten