donderdag 9 december 2010

17-jarige kut Marokkaan uit Meppel nu alweer vrij

Een 17-jarige Marokkaan uit Meppel, die een agente in haar gezicht schopte en een brigadier twee kopstoten gaf, is weer op vrije voeten gesteld.

De agressieve jongen is vrijgelaten onder 'zeer strenge voorwaarden', meldt een woordvoerder van het openbaar ministerie in Assen aan het Dagblad van het Noorden.

De jonge en agressieve Meppeler heeft beperkte bewegingsvrijheid, loopt rond met een elektronische enkelband. Hij staat onder toezicht van de jeugdreclassering en verschijnt januari of februari voor de rechter.

Bovenstaand bericht stond vandaag in De Telegraaf. Het is toch werkelijk niet te geloven. Dit soort tuig moet direct het land worden uitgeschopt. Die hebben hier niets te zoeken. Of zet ze in de cel. We hebben toch genoeg cellen vrij? Waarom halen we anders al die Belgische criminelen hier naar Nederland?

Bovendien zouden die gasten die hulpverleners (politie-agenten, ambulancebroeders, brandweermannen) lastigvielen toch zwaar gestraft worden?
Dat is nu Nederland: lekker met je familie Kerstfeest vieren terwijl je zo'n misdrijf hebt gepleegd. Ons devies: levend in zee dumpen dat marokkaanse straattuig. Ze maken het er zelf naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten