vrijdag 1 april 2011

Man plast in eten van ex

In Michigan is een man gearresteerd omdat hij er van verdacht wordt te hebben ingebroken in het huis van een ex-vriendin. Als kroon op het werk plaste de onverlaat in het eten en de drank van de vrouw.
 
Volgens de politie drong Richard Ted Bloem (46) het appartement van zijn 32-jarige ex-lief in Grandville binnen met een sleutel die hij had laten bijmaken. Eenmaal in de flat, begon de kerel de kleren van de vrouw aan flarden te scheuren. Nadien begon hij in flesjes bier, in wijnflessen en een melkkarton te plassen. Ook de inhoud van een doos ontbijtgranen werd 'aangelengd' met 's mans urine.
 
Bloem, een bouwvakker, werd gearresteerd nadat de buren de politie hadden gebeld. De inbreker was namelijk aan het roepen en tieren tijdens zijn esbattementen.
 
Schadelijk?
De man riskeert een celstraf van zes maanden voor inbraak. De beschuldiging van 'het mengen van voedsel met een een gevaarlijke stof' werd evenwel niet weerhouden. De rechtbank kon namelijk niet uitmaken of urine in drank en voedsel al dan niet schadelijk is.
 
Bron: Het Laatste Nieuws d.d. 01-04-2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten