zaterdag 23 februari 2013

Verkeersagressie kost man het leven


Een 20-jarige man is zaterdagochtend het slachtoffer geworden van een zwaar geval van verkeersagressie. De jongeman werd ter hoogte van de Noorderlaan in Antwerpen eerst neergeslagen en vervolgens meerdere malen overreden. Het slachtoffer bezweek later aan zijn verwondingen.
De politie kwam omstreeks 5 uur ter plaatse na een melding van een verkeersongeval. De agenten troffen een zwaargewonde man op de grond aan.

"Uit het eerste onderzoek blijkt dat aan deze feiten een schermutseling, wellicht een geval van verkeersagressie, is voorafgegaan, waarbij een drietal voertuigen en een tiental personen zouden zijn betrokken", legt Paul Van Tigchelt van het Antwerpse parket uit.

Tijdens deze schermutseling zou er ook geslagen zijn, waardoor het slachtoffer op de grond zou zijn gevallen. Daarna zou het slachtoffer tweemaal overreden zijn door een voertuig, eenmaal vooruit en eenmaal achteruit. Uit het verder onderzoek zal moeten blijken of dit opzettelijk dan wel per ongeluk gebeurde."

Het parket van Antwerpen zal onder meer aan de hand van een autopsie onderzoeken wat er precies gebeurd is.

Was u getuige van dit extreme geval van verkeersagressie of kent u iemand die erbij betrokken was? Neem dan contact op met de redactie via reacties@gva.be. Gelieve ook uw telefoonnummer te vermelden.

Bron: Gazet van Antwerpen d.d. 23-02-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten