dinsdag 1 februari 2011

Gesnapt! Wie herkent deze daders?

Een 64-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn is donderdag 23 december beroofd van haar portemonnee. De beelden van de daders zijn te zien op Youtube.
 
De diefstal vond plaats in de brandgang achter de woningen van het Fideliohof. Twee onbekende jongens liepen in de brandgang tegen aan, waardoor de boodschappentas op de grond viel. Op dat moment hebben de jongens waarschijnlijk kans gezien om de portemonnee te stelen. De vrouw blokkeerde zo snel mogelijk haar bankpas, maar op dat moment hadden de daders al kans gezien om geld te pinnen en om geld op de chip te storten.
 
Daders tijdens het chippen in Rotterdam en Dordrecht
De politie heeft beelden achterhaald van de daders op het moment dat ze de bankpas gebruikten. De daders, drie mannen en twee vrouwen, hebben gechipt in Rotterdam en Dordrecht en zijn op beveiligingscamera’s te zien.
 
Bekijk de Youtubevideo op het kanaal van Politie Hollands Midden.
 
De politie vraagt dan de aandacht van de kijker en verzoekt bij herkenning contact op te nemen via het algemene telefoonnummer 0900-8844 (lokale tarief). Het is ook mogelijk om anoniem te melden bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
 
Gesnapt
Het politiekorps plaatst onder de titel Gesnapt! opsporingsfilmpjes op het Youtubekanaal van Politie Hollands Midden. Hiermee wordt de pakkans van overvallers en inbrekers vergroot.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten