maandag 21 februari 2011

Wilders bespreekt stappen tegen nep PVV-site

PVV-leider Geert Wilders bespreekt met zijn advocaat of hij stappen kan nemen tegen een nepwebsite. De site pvvhaaglanden.nl lijkt op de landelijke website van de PVV, maar dan staan er bizarre berichten.
 
Zo pleit Kamerlid Richard de Mos zogenaamd voor het omhakken van alle bomen bij wegen in Zuid-Holland omdat jaarlijks meerdere mensen omkomen doordat ze met hun auto tegen een boom botsen. Madurodam zou groter moeten, omdat er in de straatjes nauwelijks kan worden geparkeerd.

Ook zou de Nijlgans moeten worden teruggestuurd omdat die al jaren 'onze echte Nederlandse ganzen lastigvalt'. Met dat bericht lijkt de website te verwijzen naar uitspraken van de PVV-kandidaat voor de Gelderse Provinciale Staten, Olaf Wullink. Hij zei op Omroep Gelderland dat Schotse Hooglanders beter in Schotland kunnen blijven. Konikpaarden zouden terug moeten naar Polen.

De website heeft ook nog een vacature voor stadscommando's. Hen wacht een training van drie dagen op de Nederlandse Veluwe, belooft de site. Daarna kunnen ze aan de slag in een 'echt PVV uniform' om boerkini's uit het zwembad te weren.

Op de site staat ook dat de Partij voor de Vrijheid een kerncentrale op het strand in Scheveningen wil bouwen. PVV-lijsttrekker voor de Eerste Kamer Machiel de Graaf zei zondag al dat dat een 'onzinverhaal van een onzinwebsite' is. "Het zou weldenkende politici sieren hier niet al te hijgerig bovenop te springen", twitterde hij.
 
Bron: Trouw d.d. 21-02-2011
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten