donderdag 3 februari 2011

Wasruimte moslims op Hogeschool in Zwolle

Op de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle is sinds kort een speciale wasruimte ingericht voor moslimstudenten.
 
De school maakte de ruimte waarin de islamieten zich ritueel kunnen reinigen voordat ze aan hun gebed beginnen, na vragen van studenten. Eerder gebruikten ze daarvoor het invalidentoilet, schrijft De Stentor.
Als ze te vies zijn om te bidden, laten ze zich dan thuis gewoon gaan douchen voordat ze naar school gaan. Bovendien ga je naar school om te studeren en bidden doe je in een kerk of thuis. Daar besteden we toch verdorie geen gemeenschapsgeld aan??

De ruimte is overigens niet expliciet voor moslims. "Ook andere gelovigen mogen er gebruik van maken, zoals joden en christenen. De praktijk leert echter wel dat momenteel alleen moslims de ruimte gebruiken," aldus Studentenpastor Bert Koetsier tegen de krant.

De waskamer bevindt zich vlakbij 'Het Heim', een stilteplek op de hogeschool waar zowel joden, christenen, moslims als niet-gelovigen samenkomen.

Volgens een van de studenten maken zo'n 15 tot 20 moslimstudenten gebruik van de ruimte. "We zijn blij dat de school hiervoor open staat. We konden hier al bidden en hebben nu ook een wasruimte."
 
Als we dit soort rare moslimfratsen allemaal maar toestaan hier in Nederland dan zijn we inderdaad binnenkort een moslimland. Willen we dat? Stop de islamisering per direct en stop met deze waardeloze fratzen !!!!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten