woensdag 19 januari 2011

Masturberende politieman in vrouwenlingerie betrapt

In Australië is een 51-jarige politieman betrapt terwijl hij in zijn auto aan het masturberen was. De man droeg daarbij een bh, een zwarte G-string (voor vrouwen) en schoenen met hoge hakken. Aldus meldt The Daily Telegraph.
 
Agent Peter Karras (51) dacht met zijn auto naar een discreet plekje in het westen van Sydney te zijn gereden. De man, wiens dienst erop zat, trok zijn uniform uit, gooide zijn eigen kleren op de achterbank, hulde zich in zwoele vrouwenlingerie en begon vervolgens met zichzelf te spelen.
 
Politiepatrouille
Het plekje was evenwel minder discreet dan Karras dacht. Een politiepaterouille zag zijn auto staan en vond dat enigzins verdacht. Zijn collega-agenten stapten op het voertuig af en schrokken wel eventjes toen ze het tafereel zagen dat zich voor hun ogen afspeelde...
 
Halskettingen en armbanden
Zij zagen hoe Karras met zijn uit de G-string bengelende penis speelde. Naast de zwarte G-string droeg de man een zwarte bh, verscheidene gouden halskettingen en bijpassende armbanden. Zijn outfit werd compleet gemaakt door een paar schoenen met hoge hakken.

De agenten zagen verder een politie-uniform op de achterbank van de auto liggen, evenals het dienstwapen van de man.

Aanstootgevend gedrag
Dit gênante scenario werd nog eens in geuren en kleuren voor de rechter naverteld. Die veroordeelde Karras wegens aanstootgevend gedrag op een openbare plaats. De kinky agent werd veroordeeld tot het betalen van een boete van omgerekend 375 euro plus de gerechtskosten.

Bron: De Telegraaf d.d. 19-01-2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten