zondag 16 januari 2011

Vestiging Beter Horen in Leek levert zeer slechte service

ou T
Vroeger was het allemaal veel beter hoor je tegenwoordig zo vaak. En in de meeste gevallen klopt dat ook precies.
 
Zo ook bij de vestiging van Beter Horen aan de Tolberterstraat 30 te Leek. Vroeger toen de vorige eigenaar er nog de baas was, liep het allemaal vlekkeloos en waren er totaal geen klachten. Ook was men erg behulpzaam en klantvriendelijk en elk probleem werd direct opgelost.
 
Maar sinds enige tijd wordt de zaak gerund door een nieuwe eigenaar. En toen zijn ook de problemen en klachten begonnen. Hoortoestellen die niet op tijd worden geleverd, hoortoestellen die men kwijt raakt, het 2x opnieuw moeten opmeten van de oren enz. enz. Klacht na klacht kwamen er de afgelopen periode bij ons binnen.
 
Tegen sommige klanten werd zelfs gezegd dat het probleem zich alleen bij hen voordeed en dat zij nooit geen klachten van anderen kregen. Ja hoor..... en dat moeten wij zeker geloven?
Als troost krijgen de klanten dan een boeketje bloemen thuisgestuurd. Alsof dat helpt als men al maanden op een goedwerkend hoortoestel zit te wachten.
 
Dus bent u ook toe aan een nieuw hoortoestel? Ga dan zeker niet naar Beter Horen in Leek, maar kies een andere vestiging. Want in Leek weet je zeker dat de klantvriendelijkheid en de service ver te zoeken is.

Klik hier voor het TROS Radar Forum over Beter Horen met nog meer slechte ervaringen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten