donderdag 13 januari 2011

Britse kapitein ontslagen omdat hij kont soldaat kust


Een dronken Britse legerkapitein kuste tijdens een wild feest de kont van een soldaat en mag nu een kruis maken over zijn militaire carrière.

Kapitein Alex Johnston (25) werd binnen de 24 uren van Oman, waar het incident plaatsvond, naar huis gestuurd en kreeg inmiddels een boete van 2.800 euro en zijn ontslagbrief. Dat meldt The Sun.

Dronken tijdens vrije dag

De kapitein had de leiding over twintig soldaten die een para-opleiding kregen in de Arabische staat. Tijdens een vrije dag raakte iedereen dronken en liep het feestje uit de hand. Johnston kuste een soldaat op de mond, en daarop daagde soldaat Stephen Richards hem uit: "Je durft mijn kont niet kussen".

Door raam bus gebraakt en gepist

Richards (19) liet in de bar, in het bijzijn van andere gasten, zijn broek zakken en de kapitein "stak zijn gezicht tussen de kaken van zijn bloot achterwerk". Op de bus naar hun kampement braakte en piste Johnson nog door het raam, wat door winkelende mensen werd aanschouwd, zo aanhoorde de rechter.

Johnston bekende dat hij dronken was en zich ongepast had gedragen. In maart bedankt het leger hem voor bewezen diensten. Soldaat Richards kreeg een boete van 500 euro maar mag in dienst blijven.
 
Bron: Het Laatste Nieuws d.d. 13-01-2011
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten