dinsdag 4 januari 2011

Dood Wildervankster wijst op misdrijf

UPDATE: De politie houdt er rekening mee dat de 41-jarige Wildervankster, die maandag dood in zijn woning aan de Sportterreinstraat werd gevonden, om het leven is gebracht.
 
In de woning zijn sporen gevonden, die wijzen op een misdrijf. De politie wil in het belang van het onderzoek hierover verder niets zeggen. Twintig rechercheurs zijn op de zaak gezet. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit meldt RTV Noord.

Een Team Grootschalig Opsporen (TGO) onderzoekt het overlijden van een 41-jarige man uit Wildervank. Het lichaam van de man is maandagavond in zijn woning aan de Sportterreinstraat aangetroffen. Forensisch rechercheurs startten een technisch onderzoek. Ook wordt vandaag een buurtonderzoek gedaan. Op het lichaam van de man wordt sectie verricht om de doodsoorzaak vast te kunnen stellen. Het TGO werkt met circa twintig rechercheurs aan de zaak.

Melding
De politie reageerde op een melding van buurtbewoners, dat de honden van de man onrustig waren en dat ze geen contact kregen met de bewoner. Agenten troffen in zijn woning aan de Sportterreinstraat in Wildervank het levenloze lichaam van de man aan. Op dit moment is het onduidelijk hoe de man om het leven is gekomen. Om daar meer duidelijkheid over te verkrijgen is een onderzoek opgestart.
 
Onderzoek
Maandagavond werd direct sporenonderzoek gedaan op en rondom de plek waar de man werd gevonden. Dit technisch onderzoek wordt vandaag voortgezet. Ook is vandaag gestart met een buurtonderzoek. Buurtbewoners wordt gevraagd of zij iets bijzonders hebben gezien of gehoord.
 
Sectie
Hoe de man om het leven is gekomen is nog niet duidelijk. Er wordt sectie op het lichaam van de man verricht om hier meer duidelijkheid over te krijgen. De politie houdt ernstig rekening met de mogelijkheid van een misdrijf.
 
Tips
Heeft u iets gezien of gehoord wat verband houdt met het overlijden van deze 41-jarige man? Heeft u op andere wijze informatie die ons kan helpen bij ons onderzoek? Neemt u dan contact op met Regiopolitie Groningen. Dat kan op verschillende manieren:

Bron: Politie.nl d.d. 04-01-2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten